Тел. : 0877 991 535

Екологична матова боя Super Neopal ECO-МАТ

Начало  >>  Екологична матова боя Super Neopal ECO-МАТ

 • 4918

Екологична матова боя Super Neopal ECO-МАТ

Защо да боядисам със Super Neopal Eco-mat?

 • Перфектна покривност

SUPER NEOPAL ECO  може да покрие повече квадратни метра на литър боя (m2 / Lt). Това означава, че е с отлично съотношение цена/качество. С латекс SUPER NEOPAL ECO само с две ръце боядисване, можете да покриете перфектно всяка боядисвана повърхност. Това означава лекота на боядисване и бърз резултат

 • Устойчива на често миене и почистване, без петна

SUPER NEOPAL ECO  прави живота ви по-лесен и красив, защото може да се почиства много често, без да губи своята трайност и красив външен вид ( Клас 1, стандарт ΕΝ 13300 ). Благодарение на това няма нужда от често боядисване, стените ви ще изглеждат изглеждат, като нови години наред.

 • Миеща се ECO боя. Латекс за по-добро качество на въздуха

Най-висок клас екологична матова боя Super Neopal еко мат. Латекса е сертифициран еко продукт, отговаря на критериите на Съвета за Еко маркировка на Европейския съюз. Не съдържа амоняк и опасни вещества, като тежки метали , формалдехид, ароматни въглеводороди и не замърсява околната среда.

Боята Super Neopal еко е висококачествена екологична матова емулсионна боя за вътрешна употреба. Латекса е абсолютно безопасен за употреба, допринася за по-доброто качество на въздуха в помещението( според френския регламент за VOC отговаря на клас A+)  и е идеален за боядисване на всички интериорни помещения. Боята е сертифицирана от Eurofins, международна организация, контролираща VOC (летливи органични съединения), и е класифицирана с по-висок от клас A + по отношение на качеството на въздуха в закрити помещения.

Предимства:

 • Перфектна покривност на 2 ръце
 • Подходяща за хора с дихателни проблеми- напр. астма
 • Подходяща за бебешки стаи
 • Изключителна устойчивост на миене
 • Красив матов ефект

За боядисване на тавани, латекса придава превъзходна белота, без да пожълтява с времето.

За боядисване на стени, латекса може да бъде тониран в неограничени цветове и тонове. Цветовете са изключително дълготрайни и непроменящи се във времето.

Боята Super Neopal еко мат е ултра устойчив на често измиване( клас 1 на миене- EN 13300). Почиства се отлично от: детски пръсти, петна от храна и напитки.

Приложение:

Върху цимент, бетон, гипсокартон, мазилки, шпакловки, след обработка с подходящ грунд.

Краен ефект:

Придава на стени и тавани матов ефект, като прикрива леки неравности по нея. Има страхотни изравняващи свойства и осигурява красиво матиране. Не допринася за растежа и разпространението на огъня.

Предназначение:

 • Детски стаи, училища, ясли, детски градини
 • Лекарски кабинети, болници, клиники, медицински клиники
 • Боядисване на апартаменти (хол, трапезария,кухня, спалня)

Екологичната боя (екологичен латекс) може да се използва при всякакъв вид помещения, включително детски стаи, градини, ясли, училища, болници и клиники. Боята е 100% екологична и без миризма, изключително подходяща за боядисване по време на бременност. 14 дни след нанасяне латекса може да се мие и почиства с влажна гъба. Боята е разработена на предотвратява при пожар разпространението на огъня.

Подготовка на повърхността:

Повърхностите трябва да са чисти, сухи и загладени, без прах, мазнини и ронеща се боя.

Грундиране на повърхността:
– За нови повърхности от бетон, гипсова шпакловка, мазилка, гипсокартон или стари нездрави основи: 1 слой VIVE PRIMER (акрилен водоразтворим грунд), разреден в зависимост от вида на основата.

Цена  :

0,65 лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Разреждане:До 20-25 % в зависимост от цвета и основата върху която ще се поставя Покривност: 10 м2/л. в зависимост от повърхността и цвета. Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици. Съхнене: 1-2 часа в зависимост от температурата и влажността. Повторно нанасяне 2-4 часа след първия слой. Температура на работа: от +5⁰C до +35⁰C цветове-латекс