Тел. : 0877 991 535

Миеща се боя Neopal Ultra Resist МАТ

Начало  >>  Миеща се боя Neopal Ultra Resist МАТ

  • 3829

Миеща се боя Neopal Ultra Resist МАТ

NEOPAL Ultra Resist е висококачествена миеща се боя за вътрешна употреба. Това е силно измиваща се боя (клас 1, EN 13300) създава защитно покритие, което превръща обикновените водоразтворими петна, като безалкохолни напитки, кафе, вино, кал и др. в капки, оставащи по повърхността на боята, без да проникват в дълбочина. Този миещ се латекс може да се почиства много по-лесно от обикновената боя, а стените остават нови за дълго време. Предлага елегантно матирано покритие.

Характеристики:

» Отлична устойчивост на често миене

» Перфектно матово покритие

» Действа като щит срещу петна от кафе, сок, вино и много други

Боята съдържа специални добавки, които създават уникален защитен слой, осигуряващ  защита течностите да не проникват в боята. След измиване цвета на латекса не се губи.

NEOPAL Ultra Resist е е боя идеална за употреба навсякъде в дома. Подходяща за зони като стълбища и коридори и особено за детски стаи, където се изисква постоянно почистване и поддръжка.

Заради устойчивостта на почистване NEOPAL Ultra Resist е особено подходящ латекс за натоварени зони като хотели, офиси, училища.

Приложение:

» Детски стаи

» Коридори и стълбища

» Хотели, офиси, училища

Почистване на петна:

Миеща се боя NEOPAL Ultra Resist далеч надхвърля клас Class 1 (стандарт ЕN 13300), който предвижда, че след 200 цикъла на мокро триене, загубата на цвят е <5 mm дебелина. NEOPAL Ultra Resist и след 1000 цикъла на мокро изтриване, т.е. 5 пъти повече, отколкото се изисква от стандарта, остава клас 1, т.е. има дебелина на филма по-малка от 5μm!

Пълната устойчивост на миене се постига след 15 дни от боядисването. Петната могат да бъдат отстранени с мека кърпа и вода и малко течен препарат и не повече от 15 минути след замърсяване.

Подготовка на повърхността:

Повърхностите трябва да са чисти, сухи и загладени, без прах, мазнини и ронеща се боя.

Грундиране на повърхността:
– За нови повърхности от бетон, гипсова шпакловка, мазилка, гипсокртон или стари нездрави основи: 1 слой VIVE PRIMER (акрилен водоразтворим грунд), разреден в зависимост от вида на основата.

 

Цена  :

0,98 лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Разреждане:До 20-25% в зависимост от цвета и основата върху която ще се поставя

Покривност: 8-10 м2/л. в зависимост от повърхността

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.

Съхнене: 1-2 часа в зависимост от температурата и влажността. Повторно нанасяне 2-4 часа след първия слой.

Температура на работа: от +5⁰C до +35⁰C

цветове-латекс