Тел. : 0877 991 535

Декоративна пясъчна мазилка Sharki

Начало  >>  Декоративна пясъчна мазилка Sharki

  • 3468

Декоративна пясъчна мазилка Sharki

Декоративната пясъчна мазилка Sharki е на водна основа с изключителен ефект на пясъчни дюни. Съчетава метален ефект на злато или сребро със ситен или едър ефект на пясък. Мазилката е износоустойчива и водоустойчива, така че може да се нанася в помещения с висока влажност (бани, кухни и др.) без допълнително защитно лаково покритие.

Каталог-мазилка-перлена

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти и цветове:

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Етапи на нанасяне:

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете очевидните дефекти и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите. След 4-5 часа нанесете 2 слоя цветна база в същият цвят като мазилката.

Приложение: 5-6 часа след нанасяне на основата се полага 1 слой от пясъчната мазилка Sharki с кръгови движения върху повърхността. По желание за постигане на по-наситен пясъчен ефект може (след 2-4 часа след изсъхването на първия слой), да нанесете втори слой с кръстосани движения на четката.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: вода.

Покривност: около 6-10 м2/л.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене: 24 часа

Температура на работа: над +10⁰C