Тел. : 0877 991 535

Пясъчна мазилка Kalahari

Начало  >>  Пясъчна мазилка Kalahari

  • 3478

Пясъчна мазилка Kalahari

Декоративната пясъчна мазилка Kalahari пресъздава невероятен пясъчен ефект на пустинята Kalahari. Голямо разнообразие на цветове и различни ефекти, отлична цена правят мазилката предпочитана и харесвана за красив и интересен акцент в дома. Ефекта на пясъците е изключително здрав и устойчив.

Подходяща за приложение:

  • мазилка за коридор
  • мазилка за спалня
  • мазилка за детска стая
  • мазилка за тавани
Пясъчна мазилка

Декоративна пясъчна мазилка

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти и цветове:

Цена  :

6,50 лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Етапи на нанасяне:

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете очевидните дефекти и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите. След 4-5 часа нанесете 2 слоя цветна база в същият цвят като мазилката.

Приложение: 5-6 часа след нанасяне на основата се полага 1 слой от пясъчната мазилка Kalahari с кръгови движения върху повърхността. 2-4 часа след изсъхването на първия слой, можете да нанесете втори слой с кръстосани движения на четката.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: вода.

Покривност: около 6-10 м2/л.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене:24 часа

Температура на работа: над +10⁰C