Тел. : 0877 991 535

Декоративна мазилка Velluto Fiorentino

Начало  >>  Декоративна мазилка Velluto Fiorentino

  • 3476

Декоративна мазилка Velluto Fiorentino

Декоративната мазилка Velluto FIorentino пресъздава ефекта на флорентинско кадифе. Състава на естествени копринени влакна в мазилката допринасят за постигането на ефекта на кадифе, както на визия така и на допир. Подходяща за постигане на елегантна и изискана визия на дома.

Каталог-мазилка-перлена

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти и цветове:

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете очевидните дефекти и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите. След 4-5 часа нанесете 2 слоя цветна база в същият цвят като мазилката.

Приложение: 5-6 часа след нанасяне на грунда започнете да нанасяте декоративната мазилка Velluto Fiorentino с маламашка от неръждаема стомана. Нанесете първия слой Velluto Fiorentino с равномерно разтилане върху повърхността. След 4-6 часа, без да се чака пълно изсъхване на първия слой, нанесете втори слой по класическият метод за копринени покрития, създавайки необходимата текстура.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: вода.

Покривност: около 6-10 м2/л.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене:24 часа

Температура на работа: над +10⁰C