Тел. : 0877 991 535

Декоративна мазилка Nubilia

Начало  >>  Декоративна мазилка Nubilia

  • 3473

Декоративна мазилка Nubilia

Декоративната мазилка Nubilia е на водна основа, предлагаща се в различни цветове.  Отлична цена за декоративно покритие. Атрактивното съчетание на цветове с перлени златни и сребърни ефекти прави Nubilia подходяща за приложение в барове, хол, всекидневна, детска стая, коридор, спалня и др

Каталог-мазилка-перлена

Галерия декоративна мазилка:

 

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете очевидните дефекти и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите. След 4-5 часа нанесете 2 слоя цветна база в същият цвят като мазилката.

Приложение: 5-6 часа след нанасяне на грунда започнете да нанасяте декоративната мазилка Nubilia с четка за декорация с кръгообразни движения. След 4-5 минути притиснете с пластмасова прозрачна шпатула. След 4-6 часа ще видите желаният ефект.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: вода.

Покривност: около 6-10 м2/л.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене:24 часа

Температура на работа: над +10⁰C