Тел. : 0877 991 535

Декоративна мазилка Montenapoleone

Начало  >>  Декоративна мазилка Montenapoleone

  • 3474

Декоративна мазилка Montenapoleone

Декоративната мазилка Montenapoleone пресъздава ефекта на коприна. В състава на мазилката има копринени влакна и в съчетание с перли се съчетава добре с по-студени цветови нюанси за модерна визия на дома. Може да се нанася както с гладък, така и с релефен ефект. Силно износоустойчива, което позволява приложението на материала за декорирация на коридори, салони за красота, хотели, ресторанти и др.

Каталог-мазилка-перлена

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти и цветове:

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете очевидните дефекти и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите. След 4-5 часа нанесете 2 слоя цветна база в същият цвят като мазилката.

Приложение: 5-6 часа след нанасяне на грунда започнете да нанасяте декоративната мазилка Montenapoleone с маламашка от неръждаема стомана, нанесете първия слой Montenapoleone, равномерно разстилащ се върху повърхността. След 4-6 часа, без да се чака пълно изсъхване на първия слой, нанесете втори слой по класическият метод за копринени покрития, създавайки необходимата текстура.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: вода.

Покривност: около 6-10 м2/л.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене:24 часа

Температура на работа: над +10⁰C