Тел. : 0877 991 535

Декоративна мазилка Luce Di Stelle

Начало  >>  Декоративна мазилка Luce Di Stelle

  • 3439

Декоративна мазилка Luce Di Stelle

Luce di Stelle е перлена декоративна мазилка с финни кристали. Декоративната мазилка Luce di Stelle е съчетание между цвят и визия на материя. Създава илюзия за разпръснти диаманти върху стените или звездно небе върху тавана. Придава елегантен и фин блясъчен ефект на стени и тавани. Мазилката е подходяща както за класическа, така и за модерна визия на дома.

Каталог-мазилка-перлена

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти и цветове:

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Етапи на нанасяне:

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете дефектите и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите. След 4-5 часа нанесете 1 слой цветна основа. Цветът на основата е необходимо да е същият, като този на мазилката.

Подготовка на декоративната мазилка за нанасяне: разредете с вода с 20%, разбъркайте добре.

Приложение: 5-6 часа след нанасянето на основата, с помощта на четка, нанесете първия слой LUCE DI STELLE по кръстосан метод. След 4-5 часа нанесете втория слой по същия начин. Също така е възможно да приложите материала хоризонтално, а след това вертикално (на слоеве) или в една от посоките за двата слоя. След изсъхване на материала препоръчваме забърсване на повърхността със суха гъба- за да се подобри ефекта на блясък.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: с вода

Покривност: около 7-8 м2/л.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици. Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене: 24 часа

Температура на работа: над +10⁰C