fbpx
Тел. : 0877 991 535

Декоративна мазилка Klondike Light

Начало  >>  Декоративна мазилка Klondike Light

  • 3228

Декоративна мазилка Klondike Light

Klondike е декоративна италианска мазилка, създаваща модерна визия на метал -златен, сребърен или оксиден ефект. Мазилката се предлага в две серии – наситени тъмни (Klondike) и светли пастелни цветове. Мазилката може да бъде нанесена както с четка , така и с маламашка. Подходяща декоративна мазилка за хол, спалня, коридори ,трапезария, магазини и хотели и др. Лесна за нанасяне, и почистване мазилка, която позволява на стената да „диша“. Може да се почиства и е силно издържлива във времето. Продукта се нанася върху добре подготвени, гладки и заравнени повърхности, с мазилката не се скриват неравности и дефекти върху стените!

декоративна-мазилка

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти и цветове:

« 1 на 2 »

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Етапи на нанасяне:

1.Грундиране на основата- -за Klondike Light Primer 1000-нанася се с кръстосани движения. Време на съхнене- 6 часа.

-за Klondike Primer 900-нанася се с кръстосани движения. Време на съхнене- 6 часа. 2. Декораративна мазилка Valsetin - готова за нанасяне в избран цвят. Нанася се с инструмент според избрания ефект.

Покривност: около 5 м2/л.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене:4-6 часа в зависимост от температурата и влажността.

Температура на работа: 20⁰C