Тел. : 0877 991 535

Декоративна мазилка Infinito- травертин

Начало  >>  Декоративна мазилка Infinito- травертин

  • 3477

Декоративна мазилка Infinito- травертин

Декоративната мазилка Infinito e текстурирано минерално покритие на водна основа, със съдържание на мраморен прах и кварцов пясък. За вътрешна и външна употреба. Създава ефекти на античен мрамор и ефекта травертин. Изключително луксозно и атрактивно решение за декорация, на изключителна цена. При нанасяне на мазилката може да се комбинира гладък и релефен ефект. Мазилката се произвежда в сътрудничество с международната асоциация MAD (Асоциация на най-добрите декоратори на света), което осигурява лесно нанасяне и перфектен резултат.С Infinito е възможно да се създадат както матови, така и гланцови повърхности.

Каталог-мазилка-перлена

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти, цветове и цена:

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете очевидните дефекти и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите.

Приложение: 5-6 часа след нанасяне на грунда започнете да нанасяте декоративната мазилка Infinito с маламашка от неръждаема стомана, като дебелината на слоя трябва да е равномерно разпределен върху декорираната повърхност. В зависимост от желания ефект, изберете подходящия инструмент: тампон с имитация на дърво, инструмент тип "трева", тампон декор, крокодил валяк, шаблон и т.н. За да възпроизведете мраморните вени, използвайте декорирания тампон върху още мокър материал и след това изгладете с маламашка, за да постигнете желания ефект. Ако е необходимо, навлажнете материала със спрей или бутилка за вода, за да направите повърхността по-пластична.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: вода.

Покривност: около 1 м2/кг.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене:24 часа

Температура на работа: над +10⁰C