Тел. : 0877 991 535

Декоративна мазилка Fashion

Начало  >>  Декоративна мазилка Fashion

  • 3467

Декоративна мазилка Fashion

Fashion LOGGIA e италианска мазилка с хроматичен ефект напомнящ тъкани от Ренесанса. Преливане на цвят със сребърни или златни перли прявят мазилката подходяща за хол, трапезария, детски стаи, коридори , спални и др. Fashion е разработена на базата на новаторска нано технология SARC (патентована от Loggia Industria Vernici S.r.l.) осигуряваща антибактериални и фотокаталитичните свойства на материала, които потискат и предотвратяват  появата и развитието на мухъл и плесен.

Каталог-мазилка-перлена

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти и цветове:

 

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Етапи на нанасяне:

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете очевидните дефекти и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите. След 4-5 часа нанесете 1-2 слоя цветна основа. Цветът може да е бял или на същия цвят като мазилката.

Приложение: 5-6 часа след нанасянето на основата, нанесете 1 слой FASHION с широк размах на четката за декорации, като нанесете материала по този начин по цялата повърхност. По този начин на всеки 5-10 минути, се връщате към части вече покрити с мазилка и с гъвкава пластмасова шпатула притискате мазилката. След 4-6 часа ще видите желания ефект. За да придадете на материала високи защитни и почистващи свойства, е необходимо да се поставят 1-2 слоя защитен лак.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: с вода.

Покривност: около 6-10 м2/л.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици. Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене:24 часа

Температура на работа: над +10⁰C