fbpx
Тел. : 0877 991 535

Декоративна мазилка Arteco 7

Начало  >>  Декоративна мазилка Arteco 7

  • 2885

Декоративна мазилка Arteco 7

Arteco 7 е декоративна италианска мазилка, предаваща изключителна гъвкавост и впечатляваща визия на дома. Лесният начин на нанасяне, динамичните цветове, ниска цена и лесно почистване и подръжка са предимствата на Arteco 7.  Подходяща декоративна мазилка за хол, спалня, коридори ,трапезария, магазини и хотели и др.Може да се почиства и е силно издържлива във времето. Продукта се нанася върху добре подготвени, гладки и заравнени повърхности, с мазилката не се скриват неравности и дефекти върху стените!

Галерия декоративна мазилка:

Ефекти и цветове:

« 1 на 4 »

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Етапи на нанасяне:

1. Грундиране:

Върху стари повърхности: грунд Primer 600- Разреден с до 50% вода според основата. Време на съхнене 4 часа. При необходимост се нанася втора ръка грунд, разреден с 20-30 % вода

Върху нови повърхности: грунд Primer 600- Разреден с 15-20% вода според основата. Време на съхнене 4 часа.

2. Декораративна мазилка Arteco 7 - готова за нанасяне в избран цвят. Нанася се с четка PV 76, работи се върху малка площ, 1-2 м2. Начина на нанасяне на мазилката е от ляво на дясно и наобратно, след 5-10 мин. без да се използва материал с леки движения се разпределя материала. След 15-20 мин , с пластмасова шпатула PV 77 се смачкват неравномерни и изпъкнали частици на материала.

Покривност: около 8 м2/л. в зависимост от начина на нанасяне.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.

Съхнене:4-5 часа в зависимост от температурата и влажността.

Температура на работа: 20⁰C