Тел. : 0877 991 535

Венецианска мазилка Marmorino

Начало  >>  Венецианска мазилка Marmorino

  • 3470

Венецианска мазилка Marmorino

Венецианска мазилка Marmorino е класическа Венецианска мазилка. Подходяща за външна и вътрешна употреба, на минерална основа с естествен восък. Marmorino е мазилка напълно наподобяваща ефекта на естествен мрамор. Подходяща декоративна мазилка за елегантна и изискана визия за хол, коридори , заведения и екстравагантни интериори.

Каталог-венецианска-мазилка

Галерия декоративна мазилка:

Венецианска мазилка цветове:

Цена  :

-- лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :

Характеристики

Етапи на нанасяне:

Подготовка на повърхността: Подравнете повърхността с финна шпакловка. След 12 часа, след като е напълно изсъхнала, премахнете очевидните дефекти и неравностите с шкурка. Премахнете праха. Нанесете 1 слой акрилен грунд, разреден с вода според инструкциите. След 4-5 часа нанесете 2 слоя цветна база в същият цвят като мазилката.

Приложение: 5-6 часа след нанасяне на основата се полагат 2 или 3 слоя от мазилката с маламашка, през период на съхнене. За да защитите мазилката от влага е препоръчително нанасянето на вакса.

Време за съхнене: 24 часа.

Почистване на инструментите: вода.

Покривност: около 1-2 м2/кг.

Устойчивост на миене и триене: Пълната здравина на финишния слой се постига след минимум 3 седмици.Еластично и устойчиво декоративно покритие, позволява на стените "да дишат"

Съхнене: 24 часа

Температура на работа: над +10⁰C