Тел. : 0877 991 535

Валяк Rollex

Начало  >>  Валяк Rollex

  • 4832

Валяк Rollex

Професионален валяк произведен от висококачествена агнешка кожа (100% мериносова вълна), предназначен за професионална употреба с латексови, емулсионни и акрилни бои.

Валяк Ролекс е качествен валяк, изключително издържлив с гаранция за покриване на 3000 кв.м. Подходящ за гладки, неравни и грапави повърхности.

Валяк от агнешка кожа Rollex остава гладък финиш на боята, което го прави подходящ за работа с висок клас боя.

За Rollex Гърция

Компанията е основана през 1958 г от Stylianos Mantoudes. Основната дейност е производство на валяци, четки и аксесоари свързани с боядисването. Всички продукти са сертифицирани по EN ISO 9001:2015. Производствената линия е модерна оборудвана с квалифициран персонал.

Най-големия производител на бояджийски инструменти- валяци и четки в района на Атина. Над 60 години Rollex е лидер на пазара в производство на висококачествени професионални инструменти. Компанията продължава традицията в производството на валяци за боядисване от естествена агнешка кожа.

Производствената база на Rollex се простира на над 7000 м2, като поддържат дистрибуторска мрежа над 12 страни- Америка, Европа, Кипър, Близкия Изток, Австралия, Балканите и страните от Източна Европа

Други продукти Rollex

Валяк Rollex-paint

Валяк Rollex-paint

Валяк Rollex-Rodan

Валяк Rollex-Rodan

Валяк Ролекс мохер

Валяк Ролекс мохер

 

Цена  :

34,90 лв./м2

Инструменти за нанасяне  :

Разфасовка  :