Тел. : 0877 991 535

7 идеи как да боядисате входната врата на дома.

Начало  >>  Съвети  >>  7 идеи как да боядисате входната врата на дома.

7 идеи как да боядисате входната врата на дома.

Тук съм събрала 7 идеи  от цял свят за цветни и различни входни врати. Според това от какъв материал е входната врата, ви предлагам и идеи как да я оцветите, и по какъв начин да бъде предпазена и защитена от вредните атмосферни влияния. Съберете идеи, след което може да се развихрите….

латекс,боя

За любителите на животни. Италия

 

Боя,цветно

Цветно предложение от Португалия

 

none2136__700

Боядисана дървена врата в син цвят

Ако искате да постигнете тези ярки и наситени цветове върху фасадата, е необходимо да използвате боя, която да е устойчива на UV -лъчи, да не се напуква и лющи. Neolux 100% акрилен притежава съставки които не позволяват избеляването на цветовете с течение на времето.

боядисване фасада

Боядисана врата и фасада в ярки цветове. Португалия

 

Боядисване

Комбинация на зелено със златисто заедно с интересни орнаменти. Индия

 

none494__700

Врата на мъдростта. Копенхаген

Дървените врати защитете с лак за дърво Varnoxyl, чрез него не само ще осигурите по-дълъг живот на дървото, но и ще постигнете изпъкване на естествените нишки в дървото. Лакът Варноксил се предлага с матов и гланцов ефект. Може да бъде тониран в хиляди цветове,  с UV филтри, без мирис, бързосъхнещ.

Антикорозионен грунд

Креативна идея за метална врата на училище в Париж.

Ако сте решили да обновите или просто да дадете цвят на метална врата идеално решение за това е антикорозионния грунд-боя Anoxal. Грунд- боята прилепва здраво към металната повърхност, като защитава от вода и алкали. Предлага се в различни цветове.

 

За Автора:

Галя е един от създателите на Тониращ център Димотика. Ако и дадете 5 минути, ще може да каже кой цвят ще подхожда на характера, зодията и паркета ви :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *