Тел. : 0877 991 535

С какво се боядисва бетон?

Начало  >>  Съвети  >>  С какво се боядисва бетон?

С какво се боядисва бетон?

Броят на различните продукти за боядисване на бетон никога не е бил толкова голям и разнообразен, много производители предлагат широка палитра от нюанси и различни техники за оцветяване.
boqdisvane-betonНезависимо от използваната техника, е важно да се тества бетонната повърхност за приемане на боята преди окончателното прилагане. Степента на проникване и интензивността на цвета ще варира в зависимост от метода на приложение , възрастта на бетона, неговата порьозност, чистотата на повърхността, и други общи условия.
Боядисването на бетоновата повърхност дава удивителна трансформация, която си струва инвестицията. За повечето проекти се препоръчват бои, които имат UV филтри, устойчиви на температурни разлики с голям диапазон, износоустойчиви, лесно приложими, с устойчив цвят и блясък. Това са важни качества, които трябва да притежава боята, за да може да има максимално дълъг живот, и едновременно с това да е икономически изгодна за потребителя. От съображения за безопасност и опазване на околната среда, изберете бои на водна основа.
Производителя на гръцки висококачествени екологични бои Vivechrom предлага на българския пазар 3 вида бои за външно приложение (фасадни фасадна-боя-гръцка-vivechromбои)- Vivecryl 100% акрилен, Vive акрилна и Fit фасадна боя. Могат да бъдат оцветени на момента в желания цвят избран от каталога. Тези бои отговарят на различен клас качество и оттам и различна ценова категория според изискванията на клиента.
Ето и още няколко предимства на латексите на Vivechrom Гърция- те са без мирис, безопасни и лесни за нанасяне, също така изсъхват бързо. Приложение: ново строителство, мазилки , бетон и цимент, ремонт или реставрация, шлайфан бетон и др.boq-beton

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *