Тел. : 0877 991 535

Зодиите и техните цветове през 2015 година- част I

Начало  >>  Съвети  >>  Зодиите и техните цветове през 2015 година- част I

Зодиите и техните цветове през 2015 година- част I

Всеки знак има свой собствен цвят. Спектърът от цветове в рамките на всеки зодиакален знак означава определена психологическа, духовна и физическа енергия.
С разбирането на характеристиките на вашата зодия и цветовете, които оказват влияние върху вас, може да изразите най-доброто в себе си. Включвайки цветовете в интериора на дома си, те ще въздействат подсъзнателно на вашите емоции и чувства.

oven-cvetoveОвен:
Страст, екшън, амбиция и креативност, това са думите които най-добре описват Овена.
Цветова палитра за 2015– черно, бяло и ярко червено. Контрастът на черно и бяло създават динамика и енергия за Овена през 2015г, а ярко червеното разкрива неговия пламенен характер, прави го закачлив и спонтанен.

Лошите цветове: синьо, сиво. Избягвайте тези цветове.
Подходящи цветове за дома на Овена: светлите нюанси в интериора на дома внасят хармония в домакинството. Тези цветове насърчават здравословен семеен живот и осъществяване на мечтите.

 

telec-cvetove

Телец:
Когато вашата управляваща планета е Венера, розово е естественият избор за Телеца. Традиционно цветът на любовта и женственост- розовото, разкрива цялата чувствителност на този знак . Другия цвят за 2015 година, който допълва пълната хармония  на Телеца е сивия.
Цветова палитра за 2015– всички нюанси  на свежото и романтично розово и светлите оттенъци на сивото.

Подходящи цветове за дома на Телеца: Kъщата трябва да бъдат в „ЯН“ нюанси, тъй като тези цветове носят енергия и жизненост в ежедневието на Телеца.

 

bliznaci-cvetove

Близнаци:
Близнаците обичат разнообразието и да опитват различни неща. Те са позитивни, оптимистични  и общителни. Затова и цвета, който ги характеризира тази година е такъв- слънчевите цветове.
Цветова палитра за 2015– пълна с жълто- от слънчево жълто до бледите нюанси на жълтото. Другия цвят, който ще подкрепя и допълва жълтото са светлите нюанси на сивото.
Подходящи цветове за дома на Близнаци: Домът трябва да бъде в по-светли нюанси, като светло синьо, светло розово, или всеки друг цвят, който се състои от големи количества бяло. Тези цветове вдъхновяват Близнака да бъде по-приключенски настроен, едновременно балансират и хармонизират света му.

 

rak-cvetoveРак:
Планетата владетел на Рака е мистериозната луна.
Цветова палитра за 2015- Цветовете са бяло, сиво, сребърно и различните нюанси на бялото. Те успокояват и отразяват емоционалния и чувствителен характер  на този воден знак.

Подходящи цветове за дома на Рака: Меките и топли нюанси на цветовите палитри ще са подходящи за интериора на този зодиакален знак- бели, сиви и кремави цветове.

 

 

luv-cvetoveЛъв:
За този зодиакален знак цветовете, които го балансират са сияйните. С драматичен привкус и жажда за живот, златни и портокалови оттенъци на слънцето са основните цветове на палитрата, която отразява тяхната харизма, творчество и личен стил.
Екстериорът на къщата Лъва трябва да е бял, крем, или някой от нюансите на жълтия цвят. Тези цветове предизвикват мощност за Лъва. От друга страна интериорните цветове на дома на Лъва трябва да бъдат цветни. Червено и синьо трябва да се избягва обаче, червеното стимулира умственото напрежение, а синьо отнема просперитета.
Цветова палитра за 2015-златно, портокалово и лилаво

 

deva-cvetoveДева:
Съпъстващата фраза за 2015г. за Девата ще е : „Запази спокойствие и продължи“.
Тяхното основно качеството е лекотата, с която те се променят и адаптират. Цветовете подходящи за Девата са идентични и на мотото им- неутрални, спокойни и ненатрапчиви.

Цветовата палитра за 2015 са неутралните оттенъци на цвят праскова, розово и маслинени нюанси на зеленото,охра, карамел. Това са цветовете внасящи баланс и хармония в дома ви.

За Автора:

Галя е един от създателите на Тониращ център Димотика. Ако и дадете 5 минути, ще може да каже кой цвят ще подхожда на характера, зодията и паркета ви :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *