Тел. : 0877 991 535

Зодиите и техните цветове през 2015 година- част II

Начало  >>  Съвети  >>  Зодиите и техните цветове през 2015 година- част II

Зодиите и техните цветове през 2015 година- част II

Всеки знак има свой собствен цвят. Спектърът от цветове в рамките на всеки зодиакален знак означава определена психологическа, духовна и физическа енергия.

С разбирането на характеристиките на вашата зодия и цветовете, които оказват влияние върху вас, може да изразите най-доброто в себе си. Включвайки цветовете в интериора на дома си, те ще въздействат подсъзнателно на вашите емоции и чувства.

Untitled-1

      Везни

На този изискан и въздушен знак подхожда пастелна гама, по-специално бебешко синьо и светло лилаво. В комбинация с праскова и розово  въздействат уравновесяващо за Везните.

Цветовата палитра на Везните за 2015г. са пастелни и уравновесени цветове, като самите тях. Приложени в интериора внасят пълна хармония и баланс.

 

skorpion      Скорпион

Скорпион= страст. Такива са и техните цветове за 2015г. Тяхната палитра е богата и обилна. Цветове им са пълни с енергия и мотивация, пробуждане на физическия живот, сила.

Цветова палитра за 2015г.-алени червени, кестеняво, бордо и дори черно, отразяват техните черти перфектно.  Червеното е цвета на чувственост, любов, потенциал, магия и проявление.

 

strelec       Стрелец

Вашият цвят е съобразен с знак ви, който е изпълнен с енергия и хъс.

Цветова палитра за 2015г: лилаво и тъмно синьо
Във връзка с духовността, пурпурния цвят е чудесен за свободното мислене, проницателност на Стрелеца. Виолетово подпомага тези, които търсят смисъла на живота и духовно удовлетворение,  стремеж  за лично израстване. Тъмните нюанси на виолетовото и синьото могат да бъдат акцент в интериора на Стрелеца.

 

kozirog      Козирог

Този зодиакален знак е мощен, изискан, отговорен, трудолюбив, инстиктивен.

 Цветова палитра за 2015г: Мистериозността определя и цветовете на зодията – черен и цвят-индиго.Черено, вечната класика е перфектния избор за Козирога. Цвета индиго, активира дълбочината на възприятието при Козирога и добро интериорно решение за цвят акцент.

 

 

vodolej       Водолей
Не е изненадващо, че като представител на воден знак Водолея е привлечен от всички аква и тюркоазени нюанси. Тези цветове действат освобождаващо на напрежението , контролират емоциите и имат лечебни качества за Водолея. Повишават нивото на концентрация и оптимистична нагласа към света.

Цветова палитра за 2015г.- Всички нюанси на аква цветовете, съчетани с оранжево или червено. Тези цветове ви носят енергия и баланс в мислите и чувствата.

 

ribi       Риби

Цветовата палитра за Риби е вдъхновена от дълбините на океана. Различните нюанси на синьото и зеленото са подчертани с лавандула и блестящи сребърни оттенъци. По-наситените  нюанси карат Рибите да са искрени и да се чувстват уверени, докато светли нюанси им действат освобождаващо на мислите и чувствата.

Цветова палитра за 2015г– тъмни и светли нюанси на синьо, зелено и тяхното съчетание.

1 коментар so far:

  1. Деница каза:

    Водолея е въздушен знак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *