Тел. : 0877 991 535

Боядисване с латекс- неочаквани цветови комбинации

Начало  >>  Съвети  >>  Боядисване с латекс- неочаквани цветови комбинации

Боядисване с латекс- неочаквани цветови комбинации

Лилав латекс цветове

Пурпурно лилаво и светло сиво. Лилав латекс цветове. При боядисване на стаята в лилав цвят- царския цвят, добавяте богатство и изисканост. Но за да не се получи  тежък и прекалено буржоазен ефект, прибавете към декорацията на стаята и светло сиво, така ще постигнете едновременно модерен, ефектен и изискан вид.

Лилав латекс цветове

Комбинация между морско синьо и ярко червено

Морско синьо и ярко червено– една доста смела и различна комбинация за цветове латекс. Въпреки това, те могат да дадат много модерен вид на стаята ви. Можете да изберете да боядисате стените в червено и да акцентирате с морско синьо за смел поглед, или можете да направите обратното за малко по-мек изглед. Така или иначе, ако комбинирате тези два цвята, освободете цветово стаята от всички други цветове и заложете на изчистен декор.

Розово и кафяво за боядисване на стените и декорация изглеждат толкова различни и несъвместими. Единия от тях е женствен, нежен цвят, а другият е по-мъжествен. И все пак, те изглеждат страхотно заедно. Кафявият тушира розовото да не изглежда прекалено момичешки, а розовото предотвратява кафявото да не е прекалено земен цвят. Те се балансират помежду си перфектно.qbrnww1l

Тиквено оранжево и зелена мента са другия различен избор за боядисване на стени. Можете да избирате между цвят за основен и другия за акцент. Боядисаните с този цвят латекс стени в цвят зелена мента ще направят една стая да изглежда по-ярка, докато с тиквено оранжевото стаята ще е по-топла и по-уютна.coul3ao1

 

За Автора:

Галя е един от създателите на Тониращ център Димотика. Ако и дадете 5 минути, ще може да каже кой цвят ще подхожда на характера, зодията и паркета ви :)

1 коментар so far:

  1. Ангел каза:

    лилаво и сиво- страхотна комбинация за боядисване с латекс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *