Тел. : 0877 991 535

Партньори- производители

Начало  >>  Партньори- производители

латекс-vivechrom

Бои и латекси Vivechrom Гърция

Най- голямата гръцка компания за бои Vivechrom е част от AKZONOBEL- световен лидер в производството на бои за промишлеността и дома.
Компанията Vivechrom разполага с най-голямата и ефективна дистрибуторска мрежа с над 2000 пункта за продажба, обслужваща всеки ъгъл на континентална и островна Гърция.

dulux-боя

Бои и латекси Dulux

От 2008 г. бранда Dulux  става част от AKZONOBEL- световен лидер в производството на бои за промишлеността и дома.
Dulux са иноватори, както в производството на бои, така и в налагането на модни тенденции в цветовото комбиниране и палитри за дома.

erlac-бои-латекс

Бои и латекси Er-lac Гърция

ER-LAC е една от водещите гръцки компании за производство на бои, лакове и продукти за автомобили. Фирмата развива дейността си повече от 50 години както в Гърция, така и в международен план.
Er-LAC е компания, която непрекъснато се развива, използвайки винаги най-новите технологии в производството и контрола на продуктите.

бояджийски-инструменти-vaiven

Професионални бояджийски инструменти Vaiven- Испания

От 1953 г. Vaiven Испания произвежда професионални бояджийски инструменти, материали за подготовка и защита при боядисване.

декоративни-мазилки-loggia

Декоративни мазилки Loggia Италия

Loggia Industry Paints е италиански лидер в производството на бои и декоративни мазилки с история над 25 години в бранша. Loggia е с международно присъствие над 16 страни. Компанията притежава широка гама от декоративни мазилки и добре разработена производствена линия.

декоративни-мазилки-rives

Декоративни мазилки Rives Италия

Rives е италианска компания – производител на декоративни бои и мазилки с над 40 годишна история. Постоянна иновация съчетана с италианските традиции, ценностите на които залага компанията Rives.

валяци-ролекс-rollex

Валяци за боядисване Rollex Гърция

Най-големия производител на бояджийски инструменти- валяци и четки в района на Атина. Над 60 години Rollex е лидер на пазара в производство на висококачествени професионални инструменти. Компанията продължава традицията в производството на валяци за боядисване от естествена агнешка кожа.

декоративни-первази-за-тавани-nmc

Декоративни первази за тавани и стени NMC- Белгия

Историята на компанията NMC започва през 1950 г., когато предприемачът Герт Ноел основава NMC в малко селце в Белгия Днес NMC се превърна във водеща и ориентирана към растежа международна компания, специализирана в синтетични пени- декоративни первази, корнизи и панели за дома. Разпространени на 25 места, в момента около 1650 сътрудници обслужват клиенти в 120 страни.